torstai 3. lokakuuta 2013

Aika hei, relaa nyt vähän! Pidä vaikka lomaa!

Tänään, kun masispäissäni yhyy yhyy typerä poikkis, miksi koko ajan olet reissussa menin Lidliin ostamaan herkullista superrasvaista jugurttia ja mahdollisesti myös hieman muita herkkuja, törmäsin melko järkyttävään näkyyn siinä heti pakastealtaan vieressä.

Tonttuja. Enkeleitä. Mitälie jääkarhuja. Punaista ja valkoista ja vihreää ja kimalletta ja kultaa ja kulkusia ja rati-riti-rallaa. Joulukarkit olivat saapuneet kauppaan. Ja joulukalenterit. Ja nyt kun tarkemmin muistelen, niin saattoi siinä jotain kynttilöitä ja kuusenkoristeitakin olla.

Siis ihan oikesti WHAT. Olen juuri ja juuri onnistunut sisäistämään sen, että ballerinoissa alkaa nyt palella varpaat ja takki on ihan fiksua ottaa mukaan, kun lähtee ulos. Kaivoin jopa heijastimen esille kaappien syövereistä ja olin hetken aikaa hyvin tyytyväinen itseeni. Että jee, elän ajan hermolla, syksy on täällä!

Mutta että nyt pitäisi jo alkaa valmistella joulua? Ei pliis. Nippanappa ollaan ehditty lokakuun puolelle vasta.

Relaa, aika! Ota iisisti! Tartu hetkeen! Älä viitsi huidella jo kohti tulevaa vuotta, mulla on vielä paljon koettavaa tänä mahtavana vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!