torstai 15. joulukuuta 2011

virallisia valmisteluita

lähtöön on suunnilleen kuukausi. nyt alkaa olla korkea aika laittaa asioita kuntoon sekä täällä että Ruotsissa.

Eilen harppasin suuren askeleen valmisteluissa eteenpäin, ja lähetin vuokrasopimuksen ja apurahanvastaanottamiskirjeen (huh?) oikeisiin osoitteisiin. Niidenkin kanssa sai kyllä säätää melkoisesti, ennen kuin tiedot menivät oikein. Jouduin jopa opettelemaan faksin käytön. Ilmeisesti Ruotsissa ei vielä ole siirrytty sähköpostin tai muiden modernien kommunikaatiovälineiden käyttöön.

Hetken aikaa ehdin olla onnellinen siitä, että asiat alkavat pikkuhiljaa sutjaantua. Sen jälkeen ahdistuin, luonnollisesti.

Vielä on paljon kaikenlaista, mitä pitäisi järjestää. Kurssi-ilmoittautumiset, korvaavat tehtävät Suomeen, kokonaismerkintöjen hakeminen, alivuokralaisen etsiminen ja asuntoasioiden järjestely, kela-hommat, opintotukiasiat, kesätyöhaku...

Mutta jotenkin sitä ei nyt vaan jaksa. jos viettäisi ensin ihan rauhassa sen joulun pois alta ja nauttisi täysin sydämin ystävien ja perheen näkemisestä? poikkiskin varmaan ilahtuisi, jos kotona odottaisi hyväntuulinen ja iloinen tyttöystävä sen stressaantuneen ja nyrpeän sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!