tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulupinnistelyä

Inhottaa olla näin synkissä fiiliksissä koko ajan. Tuntuu kuin menisi ihana joulunodotusaika ihan hukkaan. Haluaisin vain uppoutua täysin sydämin siihen hattaraiseen jouluhöttötunnelmaan, ja kuunnella Jouluradiota kunnes kulkuset kilisee ulos korvista.

Vaikka kai sitä saa antaa itselleen aikaa olla surullinen. Ja onhan niitä pieniä ilon hetkiäkin aina välillä. Esimerkiksi tänään, kun matkalla kuntosalille auringonnousu värjäsi kimmeltävän lumimaiseman vaaleanpunaiseksi. Tai se, kun Stockmannilla oli yllättäen väljää ja sain katsella joulukoristeröykkiöitä kaikessa rauhassa. Eikä yliopiston ruokalan kuskuspihvit avokadolimekastikkeella olleet myöskään yhtään hassumpia.

Kyllä se hyvä tunnelma sieltä vielä palautuu.

Tänään pistin vihdoin joululahjatyöpajan pystyyn. Tällä hetkellä tulos on melko...mielenkiintoinen. Idea oli jälleen hyvä, toteutus taas tutusti hieman ontuvampi. Kuvia on luvassa sitten aattoillan jälkeen.

Joulun tunnelmaa on alkanut hiipiä kotinurkkiinkin. Olen koettanut käyttäytyä (esi)merkillisesti, nyt kun kämpässä kiertelevät sekä tontut että joulupukki.

kuusi
Pikkuinen joulukuusi on koristanut huonettani jo vuosien ajan. Ja yhä vaan tykkään siitä! Se on niin....muovinen! <3
kynttilat
Huijasin ja sytytin adventtikynttelikön kaikki neljä kynttilää kerralla heti joulukuun alussa. Näin radikaali minusta on tullut.
pukki
Hra Joulu sekä puolukka-karpalosuukot. Ja tietysti viime sunnuntain tärkein ohjelmanumero.
tonttu
Söpön pikkuliinan bongasin muutamalla sentillä kirpparilta viime talvena. Fanitan erityisesti pohjoismaiden lippuja tuossa kuusessa.
tontut
Eteisessä vaeltaa tonttuparaati.
Tänään kohtasin rautatieaseman kieppeillä kaupan, joka saattaa hyvinkin koitua opintotukeni kohtaloksi. TIGER on tullut kaupunkiin! Muistattehan Tigerin? Sen uskomattoman krääsäkaupan, jonka takia matkalaukkuni joutui Göteborgissa vietetyn vuoden puolikkaan jälkeen melkoiselle koetukselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!