lauantai 8. joulukuuta 2012

Lyödäkö rahoiksi muumeilla?

Joskus on mahtava pitää tällainen lauantai. Nukkua niin hävyttömän pitkään, että kaikki viikon aikana kerääntyneet unihiekkavarastot kertakaikkiaan valuvat tyhjiin. Siemailla kaikessa rauhassa aamukahvia ja tankata itsensä täyteen maksamakkarasuolakurkkuvoileipiä. Istahtaa koneelle surffailemaan itsensä täyteen innostusta ja inspiraatiota.

Kohta lähden käpsyttelemään kaupungille. Käyn ehkä kirjastossa, käväisen Sokoksella ihmettelemässä joulusuklaavuoria ja kiertelen Anttilassa bongailemassa huonoja tarjouksia. Ihailen Stockkalla käsittämättömän muotoisia joulukuusenkoristeita (muffinssi?? lepakko?? haitaria soittava mäyrä??) ja palailen sitten kotiin paketoimaan joululahjoja ja askartelemaan pakettikortteja.

Sen jälkeen alkaa ovikello soida, ja muutama ihana tyyppi tulee tänne meille siemailemaan punkkua ja syömään juustokakkua, jonka rasvaprosentti on suunnilleen 95. (Loput on sokeria.)

Illalla lähdetään kämppiksen syndejen kunniaksi pyörähtelemään yökerhoon, jonka nimi on lupaavasti Ilona. Tämä päivä ei voi olla kuin hyvä.

Ja mikäli luulitte, että tämä postaukseni ei mitenkään liity sille annettuun otsikkoon, olitte väärässä.

Muistatteko, kun joskus haikailin tätä Stockan juhlavuosimuumimukia?

Stockmann muumimuki

No, sitten kävi ilmi, ettei sitä tietenkään enää saa mistään. Suosittu kun oli.

MUTTA sain juuri selville, että tätä olisi tulossa viimeinen lisäerä myyntiin kaikkiin Stockmanneihin 14.12 kello yhdeksän nolnol. Pitäisikö mennä mukaan ryysäämään? Ensinnäkin siksi, että tuo muki on maailman ihanin. Mutta toisekseen siksi, että kolmenkympin mukista maksetaan jo nyt nettipalstoilla kolminkertainen hinta. Entäs sitten viiden vuoden kuluttua? Tai kymmenen?

Hiljattain uutisoitiin siitäkin, kuinka Fazerin juhlamuumimukista maksettiin huutokaupassa reilut kolme tonnia. Hmmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!