tiistai 31. joulukuuta 2013

Lahjoja puikoilla ja koukuilla

Tänä jouluna olin melkoisen tulessa itsetehtyjen joululahjojen kanssa. Sisko ja vävymies saivat mätsäävät pipot, pikkusisko tuubihuivin ja Valiopoika lapaset. Muutama idea jäi vielä mieleen muhimaan. Ehkä ensi vuonna sitten, kun aika ei ole vielä loppunut kesken.

Valiopoika sai Novitan seiskaveikalla kudotut kuvioneulelapaset. Miehisesti mustaa ja valkoista. Kuvioksi etsin Ravelrystä sympaattisen Totoron.

Juuri ja juuri mahtuivat Valiopojan lapiokäsiin.
Pikkusiskon tuubihuivi oli oikea murheenkryyni. Ohjetta ei ollut. Eikä sopivaa visiota. Aloitin huivin uudestaan kolmeen kertaan, kun aina joku asia oli onnistunut menemään pieleen. Mutta lopulta sain mukavan muhkean ja pehmeän huivin tehtyä. Lankana oli Novitan Hile. Ihania ohuenohuita hilesäikeitä on sujauteltu langan sekaan. Juuri sopivan vähän blingiä.

Mallina allekirjoittanut.
 Siskon ja vävyn pipot tein samanlaisiksi. Ohjeena toimi joka paikassa valloittanut Muita ihania -blogin superhelppo syyspipo. Siskon pipo oli punavalkoinen, vävyn mustavalkoinen. Unohdin valitettavasti kuvata miehisen version ennen pakettiin käärimistä. Mutta kivasti ne mätsäsivät yhteen, uskokaa pois.


Itsekin sain itsetehtyjä ihanuuksia lahjaksi. Valiopojan mummi oli pistänyt pakettiin taskullisen kaulahuivin (!!) ja palmikkolapaset. Oi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!