maanantai 8. lokakuuta 2012

Varaslähtö hullutteluun

Nyt kun asun kivenheiton päässä keskustasta, elän entistä enemmän ajan hermolla, halusin tai en. Tällä viikolla esimerkiksi pärähtää käyntiin suomalaisten vedätyksen suurjuhla Hullut päivät. (Galna dagar!) Jos oikein mehukkaasti on mummoja liikenteessä, saattaa jono silloin keskiviikkona aamuseiskalta kiemurrella aina meidän kotiovelle saakka.

Ajattelin etsiä tietokoneongelmaani ratkaisua keltaisesta kuvastosta. Ja kas, heti ensimmäisellä aukeamalla se minua odottelikin. Läppäritarjous. Fujitsun Lifebook, pärähtävään hintaan, vain 499! Eikun tuotetiedot Googleen. Pian selvisi, että Lifebook on vissiin juuri sitä mitä tarvitsen: näppärä peruskone, joka pyörittää niin facen, bloggerin kuin satunnaiset deeveedeetkin.

Merkitsin jo (vara)kalenteriini keltaisin pölkkykirjaimin Osta tietokone Hulluilta päiviltä, kunnes tulin ajatelleeksi, että Stockmann ei nyt yleisesti ole mikään köyhän opiskelijan vakioshoppauskohde. Hinnoissa tuppaa olemaan joku outo suomenruotsalaislisä. Myyjät on vimpan päälle puleerattuja ja tunnelma vähän nihkeä. Välillä tuntuu, kuin Stockkalla vallitsisi mystinen pukukoodi, johon ovat päässeet vihkiytymään vain harvat ja valitut. Joten oliko tässä ostosreissussa sittenkään mitään järkeä?

Ja eikun takaisin nettiin. Nopea surffaus osoitteeseen vertaa.fi ja kas - siellähän selvisi, että samaa Fujitsun läpyskää myydään esimerkiksi seedeeonissa reilut 150 euroa halvemmalla. Hoh hoijaa. Pidä keltaiset haamusi Stockka, minua et enää huijaa!
(Paitsi että sieltä saisi nyt taas niitä Snö of Swedenin koruja....)

Klik klik klik. Sinne meni tilaus. Nyt pitäisi uuden tietsikan ilmestyä lähipostiin jo viikon sisällä. Ah! Ehkä sen jälkeen saatan esim päivittää tätä blogiakin joskus. Nyt pitäisi enää ratkaista, että millä hiton taikatempulla saisi houkuteltua ne vanhat tiedostot sieltä koneen uumenista takaisin päivänvaloon. Sikäli, kun ne päivänvaloa edes kestävät.

Loppuun vielä pari mihinkään liittymätöntä syyskuvaa. Ihan vaan siksi, että kuvatkin ovat viime aikoina olleet niin paitsiossa.
Anna teki meille terveellistä iltapalaa.

Miksi syksyllä ylipäänsä jaksaa elää: kynttilöiden ja mandariinien voimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!