sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hyvä kiertämään

Vuosi 2012 ei ole tähän mennessä ollut suosikkivuoteni. Maailmalla on vielä reilu kuukausi aikaa näyttää, että jotain hyvääkin voisi tapahtua tänä vuonna. Mutta jos ei tapahdu, niin onpahan pian ainakin aika vaihtaa kalenteri päivitettyyn versioon, ja toivottaa onnen vuosi 2013 tervetulleeksi. Heippa vaan nollakakstoista, ei tule ikävä.

Yritin äsken keksiä jotain, joka toisi hieman hyvää mieltä kaiken tämän marraskuufiiliksen keskelle. Surffailin kuukkeliin hakusanalla "joulumieli" ja löysinkin jotain, joka muutti maailman astetta paremmaksi paikaksi.

Yhdellä jos toisellakin paikkakunnalla järkätään joulukuun aikana Joulupuu-keräys. Siinä kerätään vähävaraisille suomalaisille lapsiperheille pientä extrailoa jouluaattoiltaan. Kyllä nyt jokaisen lapsen tulisi saada avata ainakin yksi paketti.

Joulupuun alle voi jättää uusia tai itse tehtyjä leluja ja tavaroita valmiiksi paketoituna. Ensin valkataan, että kenen silkkihapsen joulua haluaisi piristää. Ikäryhmät ovat 0-1, 2-4, 5-7, 8-10, 11-12, 13-15 ja 16-17-vuotiaat. Lisäksi valitaan joko tyttö tai poika.

Olenkin tänä iltana mietiskellyt, kenelle haluaisin itse lahjani käydä antamassa. Viisivuotiaalle vesselille? Tyttövauvalle? Kahdeksan vee pikkuprinsessalle? Entä mitä sinne pakettiin piilottaisi? Sormivärejä, muovailuvahaa vai puuhakirjoja? Petshoppeja vai pokemoneja? Lorukirjoja vai liukurin?

En tiedä vielä. Mutta se ainakin on varmaa, että jonkun pienen aarteen kääräisen joulunpunaiseen paperiin ja silkkinauhaan lauantaina 8.12 ja kiikutan sen sitten Teatteriravintola Kiveen, joulupuun alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!