torstai 2. elokuuta 2012

Oma kehu

Tänään töissä sähköpostiin kilahti yleinen viesti koko toimitukselle. Siinä kerrottiin, että tänä kesän aikana nettisivuilla on vieraillut abouttiarallaa kymmenen tuhatta tyyppiä enemmäin kuin viime vuonna. Että en haluaisi tässä turhaan ketään nostaa jalustalle, mutta kenekäs vastuulla ne nettisivut taas ovatkaan, öhöm, öhöm?

No ei vais. Meillä on ihan uskomattoman kiva porukka pitämässä pyörät liikkeellä tänä kesänä. Harvoin aikaisemmin on tullut maanantaisin ajateltua, että jee, tänään pääsee töihin! Nyt on sellanen fiilis. Siinä sitä taas näkee, kuinka suuri merkitys hyvällä työilmapiirillä voikaan olla.

Tänä viikonloppuna on luvassa vanhoja ystäviä ja uusia juttuja. Göteborg tekee paluun, kun pari jo Suomeutunutta vaihtarikaveria tulevat käymään Tukholmassa. Taidetaanka ottaa osaa Prideviikonlopun hulinoihin. Nyt sitten vaan peukkuja pystyyn, että kukaan ei päätä räjäytellä pommeja kulkueessa tai muuta yhtä hehkeää.
Pridea mainotetaan metrossa.
Tänään lähdin töistä reippahasti suoraan kotiin ja olin ahkera. Nyt pyykit pyörivät koneessa ja lattia kiiltelee puhtaana. Keittiössä tuoksuu sitruunaisen raikkaalle ja lavuaarikin vetää pitkästä aikaa. Kohta teen pari herkullista lohivoilepää ja uppoudun Täykkäreiden maailmaan. Ah. Elämästä on niin helppo tehdä mukavaa.

Aina kun on hetki aikaa antaa ajatusten harhailla vapaasti, ne ohjautuvat viime viikonloppuun. Olen lähettänyt yhden sun toisenkin lämpimän ajatuksen häämatkaansa parhaillaan viettävälle suosikkipariskunnalleni. Aurinkoa vaan heille!

Onneksi itselläni on kuvia, joiden kautta elää uudestaan noita ihania hetkiä. Kunnon kameraa ei tylsä kyllä mukana reissussa ollut, mutta ehkäpä sieltä hääparilta päin jossain vaiheessa tipahtelee muutama kunnon kuva kaasollekin. Sitä odotellessa!
Juhlasalin eleganssia. Illemma pöydät saivat kyytiä ja tilalle tuli tanssilattia!

Yksinkertaisen kaunista.

Tajuherkullinen illallinen

Illan paras paikka.

Tyylikästä ruokapöytäfiilistä.

Naisten vessaan sijoitetut "suuvedet"...

En kestä. <3

Hehkeitä kaasoja.
Päässä ikein höyryää uusia blogikirjoitusten aiheita, mutta mistä repisi niihin lisää aikaa? En mitenkään ehdi kirjoitella, kun on niin kiire nauttia elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!