lauantai 2. kesäkuuta 2012

Vielä vähän hehkutusta

Niin, kuviakin voisi tietysti laittaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, paitsi jos kuva on huono ja kirjoittaja hyvä.

Tässä tilanteessa tosin sekä kirjoittaja että kuvaaja (olen jakautunut persoonallisuus) ovat niin väsyneitä, että yhteispeli lienee paras vaihtoehto.

Tervetuloa ei-niin-matalaan majaani.
 Sisäänastuessa näyttää siis tältä. Paljon tilaa, mutta kodikas tuntu. Hyvä alku. Ovesta sisään kurkistaessa oikealle puolelle jää innokkaita vierailijoita odottava vuodesohva.

Verhon takana entinen oviaukko.
 Tietokonepöytä on pieni ja söpö. Varpaita voi kätevästi lämmitellä patterilla samalla kun seikkailee Facebookin ihmeellisessä maailmassa.

Huom. sininen tuoli!
 Dataupisteen ja makuukamarin väliin on ystävällisesti sijoitettu tilanjakajaki Ikean klassikkohylly. Tismalleen samanlainen löytyy muuten omastakin olohuoneestani, terkkuja vaan sinne!

Sänky näyttänee kivemmalta sitten, kun maltan pedata sen.
 Sängyn vierestä löytyy suloinen sininen soppi. Tässä voisi kauhean kätevästi strömsöillä ja askarrella oikein sydämensä kyllyydestä, jos tilanne olisi toinen, ja asuisin täällä ihan oikeasti.
 
 Pöydän vieressä on ovi liikuttavalle pikku parvekkeelle. En vielä tehnyt lähempää tuttavuutta, mutta lämpiminä kesäiltoina, kenties...

Pitsiverhot!

Ja itsenikin löysin kaikessa rytäkässä.

Kodikkaita yksityiskohtia.
 Kaikkein eniten sävähdytti kuitenkin pienet, hauska sisustusesineet. Huoneesta tulee heti noin tsiljoona kertaa kutsuvampi, kun lättää hieman oksia maljakoihin ja pieniä lamppuja iltoja valaisemaan.

Telkkarin vierestä löytyi luontoa.

Samoin kirjahyllyn päältä.

Timantteja!
Jee!
 Ja onhan sekin ny tietty ihan ookoo, että kämpästä löytyy oma telkkari. Mokomaa tyhmyyslaatikkoa en ole katsellutkaan puoleen vuoteen, jo oli aikakin siirtää aivot takaisin narikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!