torstai 10. toukokuuta 2012

Sjutton också!

Jääkaapissa haisee siltä, kuin sinne olisi piilotettu oksennustautiin kuollut riistaeläin. Ei kauheasti nostata ruokahalua se. Epäilen hajun tulevan mystisestä kattilasta, joka on tönöttänyt samalla hyllyllä jo kahden-kolmen viikon ajan.

Päivä on muutenkin ollut hieman niin ja näin. Jo aamulla kurkussa karhisteli takiaispuska, eikä tilanne kovin paljon parantunut, kun vaelsin vaakasuorassa kaatosateessa paikasta toiseen. Asiat takkusivat, tavarat olivat väärissä paikoissa, molemmista kengistä meni pohja rikki ja kylmä vesi huljui varpaiden välissä muutaman tunnin ajan.

Jossain vaiheessa päätin vain antaa periksi koko päivän kanssa. Tulin kämpille, vedin villasukat jalkaan, mysbyxat päälle ja hörpin kolme kupillista piparminttuteetä. Sytytin vielä kynttilätkin omaksi piristyksekseni.

Tänään olen kipeästi kaivannut jotakuta, joka keittäisi sen teekupillisen puolestani. Toisi ehkä yllätykseksi pari suklaahippukeksiäkin teekupposen seuraksi. Käärisi viltin ympärille ja sanoisi, että "ota rennosti ja koeta parantua! Tänään sun ei tartte tehdä enää mitään."

Mutta ei. Huomenna työhöntutustumispäivä tulevalla kesätyöpaikalla. Ehkä pitkät yöunet palauttavat voimat! Håll tummarna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!