maanantai 13. helmikuuta 2012

Suomiviha

Suomi on tyhmä maa. Suomessa on riiteleviä alkoholisteja ja masentuneita kouluampujia. Suomalaiset ovat kateellisia ja säälittäviä paksukaisia, jotka häviävät kaikki urheilukisat ja tekevät Euroviisuista vitsin.

Jos siis ruotsalaisia kuunnellaan.

En oikein tiedä mistä kaikki tänä negatiivinen asenne oikein tulee. Mun mielestä Suomessa on aina pidetty Ruotsia vähän parempana paikkana. Kaikki tyhmät vitsitkin pohjautuu siihen, että oikeasti monen mielestä olisi ihan kiva olla bättre folkia.

Mutta täällä...ei aina tee mieli edes kertoa, että olen Suomesta. Viimeksi tietokoneluokassa en voinut olla kuuntelematta takanani istuvien poikien juttelua, joka tiivistyi toteamukseen: Finland! Vilket jävla skämt! Dom kan ju ingenting där!!

Sunnuntaina lehdessä oli oikein tarkat ohjelmatiedot sen kunniaksi, että telkkarista tuli ohjelma, jossa suomalaiset koettivat elää hetken ilman viinaa. Siis voitteko tajuta! Suomalaiset! Ilman viinaa!!!

Olkoon miten bättre folkia tahansa, niin hyvät tavat voisi silti koettaa pitää mukana. Se kuka haukkuu, on itse? Vai miksi Systembolagetissa on niin uskomattoman tiukasti rajatut aukioloajat ja kaupoista saa vaan mellanöliä?

Päivän viimeinen suomihetki iski yllättäen kirjastossa. Tuhannen taalan kirja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!