keskiviikko 11. tammikuuta 2012

borta bra, men hemma bäst

Ajattelin tässä eräänä iltana sananlaskuja. Muu maa on tunnesti mustikka, kun taas oma maa on mansikka. Mistä moinen erottelu? Oma maa on iso, punainen, pehmeähkö ja myydään toreilla isoissa laareissa, kun taas muu maa on ovelasti piilotettu metsiin loistamaan tummansinisenä pallomerenä? Vai?

Mustikka sitä paitsi maistuu paremmalta kuin mansikka. Ainakin itsepoimittu mustikka siis. Niinpä kaivoin viimeiset viimekesäiset mustikat pakkasesta, ja pyöräytin mustikkarahkan. Oli muuten melko sikamaisen hyvää.
Toinen ilonaihe on lainaksi saatu vaalenpunainen miniläppäri. Olinkin jo ehtinyt nähdä ahdistavia painajaisia siitä, kuinka yritän epätoivoisesti rahnustaa Göteborgin lentokentällä matkalaukun, kameralaukun, painavan tietokonelaukun ja käsimatkatavaroiden kanssa. Nyt yksi laukku putoaakin puh pah pelistä pois, kun miniläppäri sujahtaa käsimatkatavaralaukkuun. (mikä sana!)
Sain muuten vihdoin ja viimein tietää myös kurssini Ruotsissa! Siellä yliopistoissa on melko erityinen systeemi, yhden lukukauden aikana luetaan vain yksi tai kaksi kurssia. Itselleni valitsin kaksi 15 opintopisteen kurssia, Organisationen och omvärlden ja PR, journalistik och strategier för opinionsbildning.
Seuraavaksi taidan siirtyä täyttelemään vaihteeksi Kelan papereita. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!