maanantai 30. tammikuuta 2012

Vittu kun vituttaa

Tänään oli suunnitelmissa tankata tukeva aamiainen, koska luentojen ja itseopiskelun merkeissä oli tarkoitus paahtaa kymmenestä kahteen. Kun avasin yhteisjääkaapin oven, tuijotti minun hyllyni tyhjänä takaisin. Joku oli käynyt viemässä avaamattomat goudajuusto-, kinkku-, ja mozzarellapakettini. Varkaan mukaan oli lähtenyt myös paprika, kirsikkatomaatteja ja pussillinen retiisejä. Hyllylle oli ystävällisesti jätetty pussillinen sipuleita, margariinirasia ja kananmunia.

Nyt vituttaa kyllä niin paljon, että ajattelin ryhtyä johonkin toimenpiteisiin. On se nyt perkeleellistä, jos ei voi luottaa siihen, että vähillä opintotukirahoilla ostetut eväät pysyvät siellä jääkaapissa. Vai onko tässä tarkoituksena käydä kaupassa joka kerta, ennen kuin tekee itselleen voileivän, niin että voi sitten tuoda sieltä kaupasta kaksi siivua juustoa?

Keittiöön on pääsy 14 ihmisellä. Se on kyllä melko paljon. Ajattelin nyt rustata 14 herjauslappua ja pudotta ne ihmisten postilaatikosta alas. Jos ei se muuhun johda, niin ehkä pitkäkyntiselle tulee ainakin huono omatunto. Ja jos tämä toistuu, niin hankin jääkaapin oveen munalukon!

3 kommenttia:

  1. Hei Hilkkis, Jouni keksi ratkaisun. Ennen kuin ostat munalukkoa, kokeile seuraavaa:

    1. Laita laksatiivia ihan pirun paljon tuotteisiin, jotka joku aikoo pölliä.

    2. Värjää tuotteet. Esimerkiksi karamellivärillä voideltu vihreäliha tuskin innostaa ketään sitä pöllimään, vaikka se on turvallista syödä. Lisäksi varkaan kädet ja suu värjäytyvät myös, tosin myös omasi, ehkä.

    3. Värjää paketit. Jos laittaa elintarvikeväriä paketin pohjaan tms. muuhun huomaamattomaan kohtaan, tarttuu se sen käteen, joka tavaran koittaa pölliä. Elintarvikeväri ei lähde pesemällä.

    4. Pidä tarjolla pilaantunutta lihaa/leikkeleitä/juustoa tms. Ripuloiva käytävänaapuri selviää pian! :D

    3.

    VastaaPoista
  2. hahaa, niilo ehdotti myös heti laksatiivia! tosi tälle vorolle kelpasivat ehkä juuri tästä syystä vain avaamattomat pakkaukset...

    mutta ehkä mä ostan paketin makkaraa tänne huoneeseen marinoitumaan ja pistän sen muutaman viikon päästä jääkaappiin tarjolle!^^

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Mulla käy välillä tota samaa,ei tosin samassa mittakaavassa. Asun paritalossa (yksityisellä) alivuokralaisena ja jos kellarissa olevaan yhteispakastimeen vies esim.leipäpaketteja jotka ei mahu mun pieneen pakastelokerikkoon,voi olla varma ettei niitä oo siellä enään sillon kun tarvis-vaikka kuinka ois nimee ja huutomerkkii päällä -.-

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!