perjantai 20. tammikuuta 2012

Epäonnistunut pubrunda

Eilen oli ensimmäinen luento. Pienen sekoilun ja eksymisen jälkeen löysin oikeaan luokkahuoneeseen. Opiskelijoita oli noin nelisekymmentä. Proffa oli oikein ystävällinen ja ruotsalainen. Hyppeli pitkin luentosalia ja läimäytteli eturivissä istuvia olalle.

Itse kurssi sen sijaan tuntuu todella vaikealta. Sain sen käsityksen, että hommaa on ainakin yhtä paljon kuin suomalaisessa kandintyössä. Mutta toisaalta tästä yhdestä kurssista pamahtaakin sitten 15 opintopistettä. Mikäli siitä siis pääse läpi. Viime vuonna kuulemma puolet reputti...

Eilen oli myös hyvin huonosti järjestetty ja sekava pubrunda eli baarikierros. Odotteluun ja seisoskeluun meni niin paljon aikaa, että ehdin siemaista sisääni vain kaksi tuoppia Falconia. Samalla tuli kuitenkin nähty mukava pubi- ja ravintolakatu Andra Långgatan. Oli niin nättiä että.

Samalla hankin vihdoin itselleni sen matkakortin ja testasin raitiovaunut. Jee! Tänään ajattelin lähteä ajelemaan varsinaiseen keskustaan ja käydä katsomassa kaupungin suurimman ostoskeskuksen. Illalla tässä reilun kilsan päässä on jotkut international partyt. Varmaan käväisen kääntymässä sielläkin. Heja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!