tiistai 31. tammikuuta 2012

wine and dine

Olen aina pitänyt tilaisuuksista, joissa saa ilmaista ruokaa ja juomaa. Siksipä tämäniltainen wine and dine -tapahtuma sopi minulle kuin nappi otsaan. (what? Mikä ihmeen sanonta tuo nyt on? Jonkinlainen itsetuhoinen itsemurhaviittaus ehkä? Sopii kuin nappi farkkuihin olisi parempi. Mutta se menee nyt ehkä hieman aiheen ohitse...)

Göteborgin kaupunki halusi siis ilahduttaa vaihto-opiskelijoita tarjoamalla kana- ja katkarapusalaattia sekä erilaisia viinejä. Ohjelmaan kuului myös pormestarin puheenvuoro. Se oli lyhyt. Mikä puolestaan olikin puheen paras puoli.

Ruoka oli kuitenkin hyvää ja seura samoin. Onnistuin tutustumaan erääseen tanskalaiseen tyttöön ja pääsin taas pistämään ruotsinkielentaitoni testiin. Osoittautui, että osaan ruotsia paremmin kuin tanskalaiset, hah!

Tilaisuus pidettiin City Hallissa. Rakennettu vissiin jossain 1800-luvun alkupuolella. Oli melkoisen loistava pytinki. Ovenkahvojakin olisi voinut tuijotella minuuttitolkulla.
Sisääntuloaulan katto oli vaatimattomasti sanottuna "ihan kiva".

Punaista mattoa pitkin talsittiin yläkertaan ja ruokasaliin.

Kynttilänjalatkin oli vähän hienompia kuin ne tiimari-versiot, joita meillä on kotona.
Oli kyllä hauska olla porukalla liikenteessä ja jutella suloisessa sekamelskassa vuorotellen ruotsia, englantia ja suomea. Kun tilaisuus näytti hiipuvan, suunnattiin vielä seitsemän ihmisen porukalla Avenylle kävelemään. Etsittiin edullisen oloinen pubi ja käytiin vielä hörppäämässä tuopilliset Falconia. (Jee ruotsalaiset oluet!) (Vai onkohan Falcon sittenkin tanskalainen? En nyt mene vannomaan...)
Göbiksen kaupunki osaa tehdä hyvää kanasalaattia! Leipäkin oli herkullista.

Vaihtareita oli tullut paikalle muutama...

Allekirjoittanut virnisteli onnellisena koko tapahtuman ajan!

3 kommenttia:

  1. Oi ihana et oot ollu onnellinen koko tapahtuman ajan! :)

    Tosin ehkä mäki olisin jos pääsisin noin vaatimattoman näköseen paikkaan... aika.. hieno mesta. Sopiva mun pikku mafiosolle!

    VastaaPoista
  2. Jos on kivaa niin sit on kivaa! :) Tommi ilmoitti myös, että aikoo järjestää häänsä joskus tossa mestassa. :D Ehkä mekin?^^

    VastaaPoista
  3. Ihan kivan näkönen mesta :P Hyvä että viihdyit-kyllä mäkin oisin viihtyny :)

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!