tiistai 3. tammikuuta 2012

Det går framåt!

Yksi asia hoidettu! Ostin äsken lennot Helsingistä Göteborgiin. Mukava suora lento lähes inhimilliseen aikaan ja melko kivuttomalla hinnalla. Hurra!

Tosin Helsingistä lentäminen tarkoittaa sitä, että lentokentälle joutuu matkaamaan ypöyksin, ilman vieressä kannustavaa matkalaukunkantajaa. Lisäksi se tarkoittaa sitä, että turkulainen perhe täytyy käydä hyvästelemässä jo tulevana viikonloppuna. Hei vaan ja ensi syksynä nähdään...

Jostain oli kuitenkin tingittävä. Lento Turusta olisi ollut kalliimpi ja hankalampi. Sääli, että matkustuspäivän suhteen on niin tarkat vaatimukset. Göteborgissa pitää olla 18. päivä ja mielellään saapua niin, että ehtii orientoitumistapahtumaan kello 15.

Mikäli ajankohdalla ei olisi ollut niin suurta väliä, olisi lentoliput saanut huiman halvalla. Norwegian lentää Turusta Göteborgiin noin seitsemällä kympillä, ja Helsingistä vielä muutamaa kymppiä halvemmalla. Että tervetuloa käymään vaan kaikki!

En olisi kyllä etukäteen uskonut, millaisen häslingin yksistä lipuista voi saada aikaan. Poikaystävä auttoi hahmottamaan tilannetta piirtämällä todella tieteellisen ja tarkan kaavion:

Tarkimmat voivat huomata kuvan oikeassa yläkulmassa hiljaisen protestin erästä paikkakuntaa kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!