torstai 1. maaliskuuta 2012

En promenad

Yleensä parhaat asiat ovat sellaisia, jotka tulevat yllättäen. (Ja hieman nurinkurisesti yleensä myös pahimmat asiat tulevat yllättäen...meni vähän nyt pointti tästä nasevasta aloituksesta.)

Päivän yllätys oli kutsu kävelylle. Juuri kun olin parkkeerannut itseni tietokoneen ääreen ja päänsärky naputteli ohimoilla. No ei siinä sitten muuta kuin kevättakki niskaan ja ulos. Onneksi meitä asuu muutama tässä samalla seudulla.

Tehtiin häpeällisen epäurheilijamainen teko ja mentiin ratikalla kävelypaikalle. Olen aina vähän dissannut sellaisia tyyppejä, jotka esim menevät autolla kuntosalille voidakseen siellä juosta juoksumatolla. Ei järjen hiventä.

Mutta nyt oli kuitenkin kiirus. Haluttiin ehtiä kauniille metsäpolulle ennen auringonlaskua. Ja retken johtohahmo Tommi oli jo kartasta katsonut meille määränpääksi järven, jonne olisi joutunut talsimaan melko pitkän matkan.

Idyllinen kävelyosuus alkoi onneksi heti ratikkapysäkiltä. Taas olisi ollut digijärkkärille käyttöä, mutta spontaanin lähdön takia en ehtinyt hirveästi akkuja latailla. (haha! mahtava sanaleikki!)

Joten tällä kertaa kuvat ihastuttavaa kännykkäkameralaatua! Vaikka meneehän  näinkin. Laatu ei ole niin huono, kuin voisi luulla. Kehitys kehittyy!

Lupaavat ensinäkymät

Yritin ottaa söpön kuvan edessä talsivasta pariskunnasta, mutta Tommi oli liian linssilude.

Tästä vaatimattomasta mökistä olisi ollut infotaulukin, mutta joku oli sutannut päälle anarkistimerkin. Kiitos vaan siitä.

Katsokaa, miten aurinko pilkotti puiden välistä.

Kevätlorinaa!

Tunnettiin paikat kuin omat taskumme. Eli huonosti.

Heponen. Paluumatkalla nähtiinkin yksi. Ja lisäksi jotain vuohia. Miten täällä aina törmää kävelyllä eläimiin?

Määränpää löytyi! Kuka olisi uskonut.

Pieni hiekkaranta jopa. Vesikin oli kirkasta ja näytti olevan hiekkapohja tällä järvellä. Arvatkaa tulenko takaisin kesäkuussa? Ja mikäli pohditte, niin tuossa kyltissä kiellettiin sukeltaminen veteen. Hieno varoitus. Muuten olisin heti hypännyt pää edelle tuohon 5cm syvään matalikkoon.

Halpojen hupien paluu.

Jonkun taideteos.

Unohdin housut kotiin. :(

Virta oli piirtänyt rantahiekkaan taidetta.

Kuka haluaa lähteä seikkailulle? Mulle tuli tästä kuvasta mieleen muumit.

4 kommenttia:

  1. Mä lähden seikkailulle! Eka paikka varattu!

    VastaaPoista
  2. Oli niin spontaani lähtö ett housutkin jäi? :D Mäkin oisin miettimättä sukeltanu tohon lammikkoon-varsinkin tähän aikaan vuodesta kun jäätäkin on vielä :P

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!