keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Haaveissa banaanimuffinssi

Viime yönä nukuin kuin tukki. Sillä edellytyksellä, että tukit nukkuvat sikeästi, hyvin ja pitkään. En osaa sanoa, sillä yhtään nukkuvaa tukkia ei vielä tähän mennessä ole tullut vastaan.

Hyvä lääke unettomuuteen on siis työskennellä pää höyryten ympäristöanalyysien parissa päivittäin tuntikausia. Siinä ei paljon ehdi turhuuksia vatvoa iltaisin, kun nukahtaa ihan väkisinkin jo viimeistään kymmeneltä.

Tänään kun vielä jaksaa painaa täysillä, niin huomenna saa jo hieman levätäkin. Tai siis tarkoitus on tietysti työskennellä kotonakin, mutta ajattelin käyttää "vapaapäivän" hyväksi nukkumalla pitkään, käymällä ulkoilemassa ja pesemällä pyykkiä. Ja kavereitakin olisi kiva ehtiä näkemään jossain välissä. Perjantaina on nimittäin taas ryhmätyötila varattu kirjastosta klo 8.30-16.30. Apua! Tässähän on vaarana se, että missaan after workin.

Opiskelu on täällä kärsinyt yllättävän paljon siitä, että kahvi loistaa poissaolollaan. Kiskurihintaisiin kahviloihin ei ole varaa mennä, ja yhteiskeittiön kahvinkeittimeen on pinttynyt kahvinruskeat vuosirenkaat. Ei hirveästi kutkuttele makuhermoja se.

Eilen keksin Lidlissä käydessäni ratkaisun. Pussicappuccino! Suhtauduin siihen ensin epäilevästi, mutta onneksi ostin kuitenkin. Aamu oli pelastettu.
Ny voi valita! Piparminttuteetä piristykseen ja cappuccinoa hemmotteluun.

Ihan hyvä sumppi siitä tuli. Leipä näyttää jotenkin räjähtäneeltä, mutta sekin oli herkullinen.
Nyt täytyy vielä etsiä netistä tiedot siitä, mahtaako Askimissa olla golfkentää ja jos on, niin kilpaileeko se kirjaston kanssa samoista asiakkaista. Enpä olisi uskonut, että joskus täytyy tällainenkin asia selvittää. Sitten vaan kaikki löytyneet tiedot muistitikulle ja vastahakoisin reippain askelin kohti ratikkapysäkkiä ja tuntikausien ryhmätyöhäslinkiä. Jes!

Niin paljon mieluummin jäisin vain kotiin. Olin ahneuksissani ostanut viime viikolla liikaa banaaneita ja nyt ne mustuvat huolestuttavaa vauhtia. Nyt olisi siis täydellinen hetki tehdä banaanimuffinsseja. Voisinkohan vedota hedelmähätätilanteeseen ja siten välttää koko kirjastoreissun?

2 kommenttia:

  1. Voi myös tehdä uuni- tai pannubanaaneja ja jäätelöä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa melko hyvältä. Mut toisaalta en saa mielestäni siltä, miltä banaanimuffinssitaikina maistuu. Ehkä maailman parhaalta.

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!