tiistai 24. huhtikuuta 2012

Aina nälkä ja koko ajan jano

On niin nälkä, että päätä särkee. Voisi kuvitella, että melko helppo ratkaisu tähän pulmaan olisi syödä jotain. Mutta ei. Niin helppoa se ei ole.

En ole uuden yhteiskeittiömme suurin fani. Syistä että
1. se sijaitsee neljä kerrosta alempana kuin huoneeni
2. siellä ei ole uunia
3. siellä ei ole juuri mitään astioita.
4. siellä ei ole kunnon tiskausmahdollisuutta.
5. se ei ole keittö. Se on aulabaari.

Luulen, että mikroruuat ja voileipäillalliset alkavat olla taas ajankohtaisia. Jes. Onneksi tätä kärvistelyä täytyy kestää vain kuukauden verran. Sitten onkin edessä jo Tukholma!

Motivaatio koko Göteborgia kohtaa on vähän hukassa tällä viikolla. Koulu ei huvita, mutta ei kyllä mikään muukaan asia. Kivoja suunnitelmia olisi luvassa seuraaville viikoille, mutta missä on hyvä fiilis? Jäikö se sinne edelliseen keittiöön? (Melko epätodennnäköistä. En muista tavanneeni hyvää fiilistä sielläkään kertaakaan.)

Ehkä se tästä kuitenkin. Tänään ratkaisen keittiöongelmani suuntaamalla Lilla Londoniin after workiin. Jostain syystä Göteborg ilmeisesti tunnetaan myös nimellä Lilla London. En osaa sanoa onko vertaus osuva, sillä sen ainoan kerran kun pääsin Lontooseen, päätti joku ääliö räjäytellä siellä metropommeja samalla viikolla. Lontoo typistyi turistibussin ikkunasta nähtyihin maisemiin.

No niin, nyt eksyn sitten aiheestakin. Mutta toisaalta aiheena oli nihkeily ja valittaminen, joten eipä tulllut suurta menetystä teille, oi lukijat.

(Ai niin on mulla yksi hyväkin uutinen: reppu saapui eilen postissa, heja! Nyt voin lähteä Köpikseen!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!