lauantai 14. huhtikuuta 2012

Vanha ja onnellinen

Kyllä huomaa, että eilen juhlistin syntymiseni vuosipäivää. Tänä aamuna likaisia kertakäyttölautasia löytyi esim sängyn alta ja vessasta. Sitruunanpalasia lojui pitkin lattiaa, tequilapullon punainen hattu oli huolettomasti kenossa, dippikulho kaavittu typötyhjäksi, sipsipussissa vain muruset jäljellä ja silmiä painoi tajuton väsymys.

Mutta ainakin oli hauskaa.

Nyt voisin melkein onnitella itseäni paitsi vanhenemisesta, myös ihanien uusien ystävien löytymisestä. Helposti voisi käydä niin, että synttärit jäisivät surulliseksi yksinäisyyspäiväksi, kun on kaukana kotoa. Mutta täälläpäs asuukin niin huipputyyppejä, että ilta oli kerrassaan toppen. 

Ehkä jätän illan tarkemman analysoinnin väliin ja annan kuvien puhua puolestaan. Koska ensinnäkin, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja toiseksi, ajatus kulkee tänään sattuneista syistä hieman tahmeasti.

mun suomi-ihmiset <3
 Bilekuvia en nyt ajatellut yleisen viihtyvyyden vuoksi tänne laittaa. Voitte ihan keskenänne kuvitella, millaisia ne ovat. Silmät kierossa, otsa kiiltäen, suu auki, tarkennus hukassa, ruokaa suussa och så vidare. Ihan makeasti olen kyllä keskenäni naureskellut niille.

Mutta jotain osviittaa bileiden meiningistä ja sitä kautta myös kuvien laadusta voitte päätellä vilkaisemalla, miltä työpöytäni näytti siinä vaiheessa, kun aamukolmelta saavuin takaisin kämpille. (Käytyäni sitä ennen syömässä Marian jääkaapista lasagnen. Törkeää.)

Kerrassaan hehkeää.
 Olin aivan superotettu, kun sain ihan oikean synttärilahjankin. Kaikeksi onneksi huomenna on vielä saunavuoro!
Mansikkatuotteet tuoksuvat ihanasti kesältä.

Ja kukkiakin vielä! Kaikissa herkullisissa väreissä hehkuvia tulppaaneja.

Toivon, että nää kestää kuihtumatta noin ikuisuuden.

Synttärikortissa lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Yhyy, oon niin liikuttunut näistä ihmisistä että voisin melkein itkeä.

Todiste siitä, että olin hengissä vielä aamullakin.
Huh huh. Tänään olen vielä kaiken kukkuraksi kahvitellut erään Göbiksessä vierailevan suomituttavan kanssa ja jumittanut kokovartalokoomassa kebabin äärellä. Nyt pitäisi jaksaa lähteä viettämään pikkuvappua. Hjälp! Luulen, että tänä iltana voisin kuitenkin mennä ajoissa nukkumaan...

4 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! :) Ihanaa, että juhlat olivat onnistuneet. Ja aivan ihana kuva sinusta tuo alin! Ei ikinä uskoisi, että takana on villi bileilta! Suloinen Hilkkahilkkishilkendaali!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sekä onnitteluista että kehuista! :) Kuva on niin seesteinen luultavasti siksi, että se kuuluisa dagen efter -tunne iski vasta muutamaa tuntia myöhemmin. :D

      Poista
  2. Onnitteluja vielä täältäkin :) Mukavahan se on ettei "vuosipäivää" tarvinu yksin kämpässä nysväämällä viettää. Kiva hymykuoppa muuten! :D

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!