tiistai 10. huhtikuuta 2012

Mitä sä oikein teet siellä??

Yksi ystävä kerran kysäisi, että mitä oikeastaan teen täällä kaikki päivät. No jaa. Yhtä ja toista. Kouluun menee aivan hämmentävän paljon aikaa. Lähes jokaisena päivänä teen jotain kouluhommia. Sen lisäksi ihan pelkän arjen pyörittämiseen (siivous, pyykkäys, tiskaus, ruuanlaitto, kaupassa käyminen, lauantaikarkkien ostaminen, nukkuminen...mitä näitä nyt on) menee paljon aikaa.

Ja sitten täytyy tietysti ehtiä nauttia tästä ajasta täällä söpössä pikku volvokaupungissa. Erilaisia illanviettoja, kekkereitä ja bileitä on parisen kertaa viikossa.

Esimerkiksi tämä viikko näyttää suunnilleen tältä:
Omaa vanhenemista täytyy tosiaan juhlistaa tällä viikolla. Mikäs sen ihastuttavampaa, kuin lähestyä taas yhdellä vuodella keski-ikää. Samaan pileputkeen osuu myös ruotsinsuomalaisten nuorten järjestämä wappurieha. Toivottavasti ei sada loskaa.

Muuten tätä viikkoa masentaa poikkiksen häipyminen Etelä-Koreasta Japaniin. Matkailu avartaa, mutta miten ihmeessä selviän ilman hyvää juttuseuraa melkein koko viikon? Pitäiskö itsekin pakata laukku ja häipyä jonnekin muutamaksi päiväksi? Aika moni vaihtari on käyttänyt edullisia lentoja hyväkseen ja lennähtänyt jonnekin päin Eurooppaa viettämään pitkiä viikonloppuja. Hmm.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!