keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kumipallona luokses pompin

Pääsiäisperjantaisauna lähestyy uhkaavasti, ja yleisen viihtyvyyden takia oli pakko käydä hommaamassa bikinit. Ja voi luoja että oli ahdistavaa.

Talvella on niin mukava pukeutua isoihin, pehmoisiin paitoihin ja vatsan napakasti piilottaviin farkkuihin. Voi huoletta pukea päälleen niin monta vaatekerrosta kuin ikinä haluaa, sillä untuvatakki tekee vartalosta kuitenkin sympaattisen palleron. Oikein kovinlla pakkasilla voi naamankin piilotta kaulahuivin sisään ja pipon kiskoa korville.

Mutta tämä tietysti johtaa siihen, että linjojakaan ei oikein jaksa vahtia. Säärvikarvat lämmittävät mukavasti viidentoista asteen pakkasessa ja kalmankalpeat raajat ovat piilossa pitkisten alla. Elämä on helppoa ja mukavaa.

Ja nyt taas sitten... kun monen kuukauden jälkeen vetäisee bikinit päälle ja tarkastelee itseään sovituskopin inhottavista peileistä niin ei paljon naurata. Miten se valokin on niissä kopeissa aina niin kammottavan rehellinen. Joka ikinen pienikin muhkura, epätasaisuus ja ryppy oikein hyppäävät silmille.

Ihailin tänään vaaterekissä roikkuvia, veikeän merellisiä punaisia valkopilkullisia bikineitä. Suurin odotuksin sonnustauduin uima-asuun ja toivoin henkiväni 50-luvun rantacharmia. Niin ei käynyt. Sen sijaan onnistuin näyttämään pallomereltä. Ei ollut hyvä.

Suunnilleen samoin kävi kaikkien muidenkin bikinien kohdalla. Lopulta oli pakko tyytyä melkohyvään vaihtoehtoon, kun johonkin vaatekappaleeseen sitä on vartensa verhottava siellä yhteissaunassa.
No kuvio oli sentään ihan jees.
Mutta ei tässä mitään, tulipahan ainakin taas hieman motivaatiota suunnata useammin sinne aamulenkille. Tosin mitä veikkaatte, mahdanko kutistua perjantaiksi sellaiset kaksi vaatekokoa, jos nyt heti lähden lenkille?

Ja ehkäpä voisin myös lakata syömästä lounaaksi tällaisia ihastuttavan terveellisiä annoksia:
No mut hei, laittikolaa! Ihan selvästi laihduttajan lautanen.

Mut ainakin ikkunasta avautui kiva näköala.
Nojoo. Ehkä tän päivän valituskiintiö oli sitten vaikka tässä. Parempaa jatkoa odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Senkin nättimys-Hilkkis, nyt tunget perseeseen noi dieettipuheet ja käyt ostamassa suklaamunia pääsiäisen kunniaks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Ihastuttavan suorapuheista! Mutta mistäs tiiät vaikka olisin levinnyt hälyttävästi täällä Ruotsissa?

      No mut luulen et ongelma on oikeesti nää saatanan svenssonit! Ne on niin sairaalloisen laihoja kaikki. Kaupoissa loppuu vaatekoot ehkä kokoon 40 tai 42, isompia ei oikein ole.

      Käykö jos ostan pääsiäisolutta suklaan sijaan? Just lähdössä peli-iltaan meinaan.

      Poista
    2. No kuule kyllä mä oon satavarma, että tää on sun omaa höpöhöpöä. Nyt unohdat saman tien moiset hullutukset! :> (Mut jos yhtään lohduttaa niin I feel your pain, asunhan itekin täällä femme fatalien keskellä, lol.)

      Pääsiäisolutta, omnom, kannatetaan! Mä joudun tyytyyn Suomesta lähetettyyn suklaalampaaseen. :D

      Poista
    3. Ai niin herregud sullahan on siellä varmaan vielä pahempaa. Ranskattaret eivät tunnetusti liho! Mutta ruotsalaiset eivät myöskään syö. Outoa porukkaa.

      Onneksi pääsen syksyllä sitten takaisin ihanaan Suomeen ja voin taas kääriytyä ihaniin pehmovaatteisiin! :D

      Poista

Mitä mietit? Kerro se tänne!