maanantai 9. huhtikuuta 2012

Houkutteleva supertarjous!

Olen alkanut pohtia muuttoa pois Göteborgista. Tietysti tässä menee vielä puolitoista kuukautta, ennen kuin asia on ajankohtainen, mutta kuitenkin.

Luultavasti homma menee niin, että kesäkuun toinen päivä hyppään aamujunaan ja ajelen ihastuttavan viiden tunnin matkan Göteborgista Tukholmaan. Tukholmassa voisin suunnata sitten kohti uutta asuntoani ja jättää matkalaukkuni sinne lepäilemään.

Sillä täytyyhän sitä nyt Suomessakin välillä piipahtaa. :) Ajatuksena oli jatkaa matkantekoa satamaan ja ottaa iltalaiva Turkuun. Katselinkin jo sillä silmällä Vikingin ja Siljan sivuja, mutta ihan surkeat on vaihtoehdot yksin matkustavalle. Täytyy joko maksaa yksin neljän hengen hytistä taikka sitten olla ottamatta hyttiä ollenkaan.

Oi, voin oikein kuvitella kuinka ihanaa olisikaan viettää lauantain ja sunnuntain välinen kesäyö yksin laivalla ilman hyttiä. Hienotunteista herrasmiesseuraa riittäisi varmaan vaikka muille jakaa.

Joten ajattelin vain kysäistä, että olisiko kukaan sattumalta pohtinut kivaa pientä kesäristeilyä itselleen? Nyt olisi tarjolla loistava tilaisuus saada mukavaa hyttiseuraa matkan puolesta välistä! Eli jos joku rakkaista ystävistäni on suunnitellut kaljanhakureissua miniristeilyä, niin suosittelisin valitsemaan matkustuspäivämääräksi lauantain, 2. kesäkuuta. Aamulähto Turusta, kiitos.

2 kommenttia:

  1. Viikolla oisinkin voinu lähtee seuraks, mutt viikonloppusin kun tarvis olla +30vee valvoja... Toivottavasti saat jonkun seuraks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pari ehdokasta on jo ilmottautunut, eiköhän tää järjesty. :)

      Poista

Mitä mietit? Kerro se tänne!