sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Oooa hela natten

Nyt voin tyytyväisin mielin sanoa, että vaihtariressun yksi tavoite on saavutettu. Eilen osallistuin ihka-aitoihin ruotsalaisiin pileisiin! Ainoana epä-svenssonina vieläpä! Vau!

Aloittelin iltaa korkkaamalla siiderin grillikauden avatuksi muutamien ystävien ja naapureiden kanssa tässä opiskelija-asuntolan pihamaalla. Voin kertoa, että mustaksi paahtunut kabanossi ja tulisenmakea sinappi maistuivat melko hyviltä näin vuoden tauon jälkeen. Siihen kylkeen hieman tuoretta salaattia, parmankinkku-juusto-herkkusieniä sekä naapuripöydästä nappaistu tomaatti-mozzarella-basilika-alkupala ja kyllä kelpasi.

Ostettiin vielä optimistisesti pussillinen omiakin grillihiiliä, vaikka Göbiksessä vielä vietettävät viikot voi jo laskea yhden käden sormilla. Mutta mikäs sen parempaa, kuin kokoontua ilta toisensa jälkeen keräämään sytytysnesteen kesäistä katkua hiuksiinsa, kääntelemään grillissä valmistuvia herkkuja ja lämmittelemään viilenevässä illassa kipristeleviä sormenpäitä viimeiste hehkuvien hiilteen päällä. Hyvässä seurassa totta kai.

 Tänään en kyllä sitten ole vastapainoksi saanut mitään aikaan. Aamulla heräsin, datasin koneella ja menin sen jälkeen takaisin nukkumaan. (!?) Kävin sentään iltapäivällä pienellä kävelyllä ja istahdin hetkeksi kirjaston pihalle lukemaan Lippmannia ja juttelemaan ystävien kanssa.
Kevätkengät! Toppen!

Yliopiston pihalla on melko...hmmm... hieno taideteos.

Ja kirjastorakennuksen ja ruokalan välistä näkyy Lisebergin huvipuiston maailmanpyörä!
Ja latasin myös ihan hauskan polaroid-ohjelman tietokoneelle. Oi kun joskus saisikin oikean polaroid-kameran! Tosin paremman puutteessa tämä ohjelmakin kelpaa. Kuvat putkahtavat tiedostoiksi oikeaoppisen surinaäänen saattelemana ja ilmestyvät näkyviin pikkuhiljaa, kuten oikeat polaroidkuvatkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? Kerro se tänne!