lauantai 7. huhtikuuta 2012

Luksusta lankalauantaihin

Joo-o. Pääsiäinen on hiljentymisen ja rauhoittumisen aikaa, joten minä pakana lähdin luonnollisesti ostoksille.

Olen löytänyt uuden suosikkikaupan. Rut m.fl on kerrassaan härlig! Valikoima on jotain henkkamaukan ja Vilan välistä. Hauskoja yksityiskohtia, ihan kelpo laatua, kivoja kuoseja ja mikä tärkeintä, kukkaroystävälliset hinnat.

Tänään löysin ihan sattumalta alennusrekistä aivan uskomattoman söpiksen paitapuseron. Itse asiassa olin kateellisena bongannut samaisen paidan (sinisävyisenä tosin) erään ruotsalaistytön päältä. Silloin jo harkitsin, että olisin mennyt kysymään mistä pusero on peräisin, mutta en sitten kuitenkaan kehdannut.

Ja nyt kotiutin samaisen vaatteen omaan vaatekaappini ja vieläpä puoleen hintaan! Oi onnea! Kuva ei nyt tee oikeutta, mutta ainakin saatte hieman osviittaa. Luultavasti tulen viettämään koko lopun vaihtariaikani tämä paita päällä.
Kattokaa ny tota kaulusta! Paras!
Lisäksi käväisin tyttöjen kanssa kahvilla, hankin hiusvärin ja ostin erään yllätyksen. Yllätykset on parhaita. Saa nähdä, koska tämä päätyy uudelle omistajalleen, ehkä syksyllä. Kaukonäköisyys on hyvästä.

Ja yllätyksistä tulikin mieleen. Lähetin tässä jokin aika sitten pääsiäisyllätyksiä Suomeen ja Koreaan. Oli harvinaisen hauska täytellä perinteisiä ruotsalaisia pääsiäismunia ja lähettää ne sitten postissa seilaamaan pitkin maailmaa.
Pahvisiin pääsiäismuniin piilotetaan erilaisia yllätyksiä. Yleensä irtokarkkeja.
Nyt pitäisi enää keksiä, että miten hitossa saan yksinäni pistettyä hiusvärin päähäni ilman katastrofaalisia seurauksia? Yleensä kätevä assistenttini on hoitanut homman. Voi olla että itse värjään vahingossa kulmakarvatkin samaan syssyyn.
Vanha kunnon Syoss.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana paita!!! <3 En yhtään ihmettele vaikka kuluis loppureissun aikana puhki :P

    VastaaPoista

Mitä mietit? Kerro se tänne!