keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Reppu ja reissunainen.

Täällä sitä tulee usein säntäiltyä melko päämäärättömästi paikasta toiseen hetken mielijohteesta. Kävelyretket venyvät eksymisen takia, koska tekee mieli tutkia kaikki lähiympäristön mielenkiintoiset paikat. Olkalaukku pomppii olalla joskus tuntikaupalla, ja vaikka uskollinen marimekkolaukkuni onkin oikein kelpo kantoväline, joskus tekisi mieli siirtyä käyttämään reppua.

Repuissa on vain yksi ongelma. Ne ovat rumia.

Pohdiskelin pitkään, kuinka ratkaisen tämän reppuongelmani. Ainoa kivannäköinen, -kokoinen ja -oloinen reppu joka mieleen tuli, oli vanha kunnon Fjällrävenin Kånken.
Ihanat värikkäät kettureput! Kuvan otin täältä.
Kånkenin hankkimiseen liittyi kuitenkin kolme jätteisoa ongelmaa.
1. Ruotsissa kaikilla on tällä hetkellä Kånken-reppu. Siis ihan kaikilla. En ehkä halua olla ihan niin samis.
2. En koskaan pystyisi päättämään, minkä värin valitsisin.
3. Kånken on Ruotsissa kalliimpi kuin Suomessa. Eipä olisi mitään järkeä ostaa sitä täältä.

Joten. Mikä neuvoksi? Köpiksenmatkakin lähenee, ja reppu tulee todella tarpeeseen. Aloin tuntea niin suurta kuormajuhta-ahdistusta, että tilitin ongelmastani facebookissa. Ja onneksi tilitin. Ystäväni zuurnalisti sattuu olemaan epävirallinen eBaykuningatar. Hetkessä hän löysi netin syövereistä minulle juuri sen, mitä etsinkin: persoonallisen, tilavan, mukavan vanhanaikaisen kangasrepun. Ja hintakin on alle puolet Kånkenista.



Nyt toivon vain, että posti toimii ja paketti saapuu perille ennen matkaa! Hip hip hurra!

2 kommenttia:

  1. Hei mainio reppu! Reput on usein liian tehokkaan näköisiä eikä juuri koskaan sympaattisia, mullakin ois metsästyksessä viimeistään sit kun kotiudun joku kiva reppu. Kerro minkä värin valitsit? Ite himoitsisin hetken vihreetä, harkitsisin sinistä ja päätyisin mustaan, kun se on kätevin.

    (Ps. pieni osa mustakin ois valmis jo lopettamaan tän reissaamisen, loput tahtoo jo Etelä-Amerikkaan!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä himoitsin suunnattomasti tota vihreetä, harkitsin järkisyistä mustaa ja päädyin sympaattiseen siniseen.

      Tosin ei toi reppu sitten käytännössä ollutkaan kovin kätevä. Noi lenksusysteemit tuhoaa mun hermot. Kyllä pitäis olla vetskari repussa.

      Poista

Mitä mietit? Kerro se tänne!