keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Det är över nu!

Viimeinen ryhmätyötapaaminen, seminaari ja esitelmä ohi!! Voi mikä uskomaton onnentunne. Kotimatkallakin ajattelin että onpa ihana ilma, kunnes tajusin, että satoi vettä. Mutta nyt voin ehkä tehdä taas kaikkea kivaa vapaa-ajallani, kuten nukkua. Oi!

Tämän päivän esitelmä ei mennyt niin täydellisen putkeen, kuin edelliskerran. Tipautin punaisen langan käsistäni kahdesti ja pidin hehkeää ööööööööööööööö -ääntä ihan liian usein. Mutta väliäkös sillä, kun koko homma nyt kuitenkin on jo ohi.

Olen alkanut jo toiveikkaasti ajatella, että ehkä pääsen läpi tästäkin kurssista. Tenteistä/tehtävistä on nyt tehty kaksi. Kursmoment 1 on siis takana, kursmoment 2 ja 3 vielä edessä. Seuraavaksi pitäisi tarttua Walter Lippmannin viestinnän klassikkoteokseen Public Opinion, lukea kirja ja kirjoittaa siitä referaatti, osallistua seminaariin kirjan pohjalta ja lisäksi "relatera din bok skriftligt till olika perspektiv på makt och demokrati i ljuset av någon aspekt i kurslitteraturen."

Voi kuinka odotankaan innolla! Kirjapähkäilyn jälkeen on jäljellä vielä yksi tehtävä, koko päivän kestävä roolipeli kriisijournalismista. Hmm?

Yritän kovasti löytää alkukevään opiskelumotivaatiota takaisin, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Vaikea keskittyä kiemuraisiin tiedeteksteihin, kun muut vaihtarit heittäytyvät vapaalle ja nauttivat Göteborgin viimeisistä viikoista täysin siemauksin. Miksen minäkin valinnut jotain turhia päläpälä-kursseja? Oliko pakko taas ahnehtia enemmän, kuin mistä selviää?

Mutta oli miten oli, ajattelin palata koulustressin pariin vasta ensi maanantaina. Nyt aion pari päivää nääntyä luennoilla nauttia hetkellisestä vapaudesta ja tehdä pelkästään turhia, hyödyttömiä ja kivoja asioita.

Lisäksi aion popittaa Per Gesslen ikivihreää hittiä Det är över nu. Kappale kertoo (ylläri!) rakkaudesta, joka on jo ohitse, mutta ajattelin hävyttömästi soveltaa 80-luvun teinituskan täyttämiä sanoja omaan ryhmätyöfiilikseeni. Sillä "det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med dig...!"

Jos haluat samaistua, löydät biisin esim täältä.

2 kommenttia:

  1. Muuten, jos youtubesta etsii sommartiderin, niin se masiina ehdottaa että haluat seuraavaksi varmaankin kuunnella Gunterin teeny weeny string bikinin. (Niin kuin haluankin, luonnollisesti.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnollisesti. Oli itsekin pakko kokeilla, mutta mulle se ehdotti vaan, että kuuntele Drömhus: Vill ha dig. En kuunnellut. Sen sijaan inspiroiduin sun biisistä ja kuuntelin Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini.

      Poista

Mitä mietit? Kerro se tänne!